Book en kaffeknallert i Herning

17 september 2020
Astrid Pedersen

Måske har du set dem på vejene eller ved fortovs kanten – de sjove små kaffeknallerter, som i bund og grund er ombyggede kabinescootere forsynet med espresso maskine og bemandet med smilende baristaer. Men vidste du at du faktisk kan leje en af de smarte kaffeknallerter, enten til privat fest, eller i forbindelse med arbejdsrelaterede arrangementer?

Hvornår skal jeg leje en kaffeknallert?

En kaffeknallert kan vække glæde og begejstring ved mange forskellige lejligheder. Mange arbejdsgivere vælger at forkæle medarbejderne med friskbrygget kaffe fra en kaffeknallert i særlige anledninger – for eksempel i forbindelse med et morgenmøde eller lignende – eller blot som en særlig overraskelse på en helt almindelig grå hverdag.

På den måde kan du med en kaffeknallert give medarbejderne en ekstra god og motiverende start på dagen. Og du kan vælge hvor længe kaffeknallerten skal holde ved hoved indgangen eller i foyeren.

Du kan også bestille en kaffeknallert som kan aflaste cafeteria eller kantine personalet i anledning af en reception med mange gæster. Så kan gæsterne hygge sig med dampende varm og friskbrygget kaffe i stedet for kaffe fra termokander – og køkken folket kan få frigjort tid og overskud til at sørge for den øvrige forplejning. Eller du kan booke en kaffeknallert til din private fest, og selv slippe for at skulle bekymre dig om hvorvidt du selv har kapacitet til at forsyne de mange kaffetørstige sjæle efter middagen.

Hvor kan jeg booke besøg fra en kaffeknallert i Herning?

Mulighederne er således legio når det handler om kaffeknallerter. Er du bosiddende i Herning, eller har din virksomhed sin beliggenhed på disse kanter, kan du booke en kaffeknallert privat eller i erhvervs øjemed gennem Kaffeexpressen.

Her får du en kaffeknallert med bæredygtig økologisk dyrket kaffe og en fremragende service. Du kan læse mere, og kontakte Kaffeexpressen, på hjemmesiden Kaffeexpressen.dk

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online