Få hjælp til at bevare bisserne hos din tandlæge i Aarhus

18 august 2021
Astrid Pedersen

De fleste af os som er i vores bedste alder kender alt til det at gå til tandlæge. Det har vi nemlig gjort gennem hele vores skoletid. Den gratis skole tandpleje blev gjort obligatorisk omkring midten af forrige århundrede og rullet ud på alle skoler i hele landet.

Ambitionen var at give generationer af børn mulighed for at bevare deres tænder smukke, sunde og stærke hele livet igennem. Før i tiden var det ikke unormalt at unge drenge og piger fik et gebis i konfirmationsgave. Men med en god mundhygiejne samt regelmæssige besøg hos tandlægen er dette faktisk slet ikke nødvendigt længere.

Pas godt på dine tænder – besøg din tandlæge med jævne mellemrum

Desværre er der mange som ”glemmer” at gå til tandlæge når de kommer ud over den skole søgende alder og derfor ikke har gratis og obligatoriske tandlæge besøg en til to gange om året.

Undskyldningerne for ikke at besøge tandlægen en gang hvert halve eller hele år er mange: Man har ikke tid, man har ikke råd, eller man har tandlægeskræk. Af disse tre undskyldninger er det faktisk kun den sidste som er nogenlunde valid.

Langt de fleste tandlæger opererer såvel med fleksible åbningstider og nem online tidsbestilling som med lempelige afdragsordninger og fastlagte priser på standard tandlæge behandlinger. Du vil altid kunne få et tand eftersyn med dertil hørende tandrensning til en pris som ligger i omegnen af hvad et frisør besøg koster. Og det tager som regel under en time.

Gå trygt til tandlæge hos TandlægeCenteret Clemens Torv

Lider du af tandlægeskræk kan du vælge en tandlæge som har speciale inden for behandling af patienter med denne angst lidelse. Din lokale tandlæge i Aarhus hedder TandlægeCenteret Clemens Torv og kan sagtens hjælpe dig. Du skal blot gøre opmærksom på at du lider af tandlægeskræk – så vil der blive sat ekstra tid af til din behandling. Book tid på clemenstand.dk

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online