Få hjælp til opfriskning af vægge og lofter hos din maler i Frederiksværk

18 marts 2021
Astrid Pedersen

Skal boligen males indvendigt? Så kan det godt betale sig at få fat på den lokale maler.

Hvorfor ikke bare male boligen selv?

Der er mange gode grunde til at du bør overlade arbejdet med indvendig maling af dit hus eller af din lejlighed til en dygtig og erfaren maler. Først og fremmest bliver resultatet både smukkere og mere langtids holdbart når det er frembragt af en maler end hvis du selv skal forestå malerarbejdet. En maler er trods alt uddannet til at udføre dette stykke arbejde. Og de fleste malere har flere års fuldtids erfaring med maling af private boliger.

Der ud over er det ikke hverken gratis eller bare billigt selv at male vægge, lofter og indvendigt træværk i stuer og værelser. Du skal ud og købe en masse udstyr og materialer – og i modsætning til et professionelt malerfirma vil du ikke kunne trækker dine udgifter i forbindelse med indkøb fra i skat, lige som du ikke slipper for momsen.

Foruden maling, primer (også kaldet Microdispers eller blåt vand), grunder, lofthvidt og træmaling til paneler, dørkarme og lignende skal du have fat på malertape, pap og plast til afdækning samt spartelmasse. Og så skal du anskaffe de rette redskaber til maling af bolig, her under pensler, ruller, bakker, spande og spartler.

Så er der tidsforbruget – og her kan du roligt regne med at skulle sætte mindst en uge af. Foruden alt det forberedende arbejde så som nedtagning af gammelt tapet, afdækning af møbler, gulve, indvendigt træværk og stik kontakter samt rensning og lapning af vægge skal du regne med at selve malerarbejde er en temmelig tidskrævende affære – i hvert fald hvis malingen skal dække ordentligt og resultatet skal være både ensartet og holdbart.

I Frederiksværk hedder din lokale maler Malerkanonen og kan altid udarbejde et skarpt tilbud på malerarbejde. Læs mere på https://malerkanonen.dk/maler-frederiksvaerk/ 

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online