Find de eksklusive Jule Sandlau smykker online

07 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal din datter, søster eller niece konfirmeres eller giftes, eller skal hun begaves i anledning af sit studentergilde? Så går du aldrig galt i byen med et elegant smykke.

Hvordan vælger jeg det helt rigtige smykke?

Når du står for at skulle vælge det smykke som skal bringe glæde ved konfirmationen, brylluppet eller studentergildet bør du kende din modtager. Er konfirmanden, bruden eller studinen en kvinde med en stilbevidst og kræsen smag, og sætter hun pris på skønhed og eksklusivitet? I så fald bør du vælge dit smykke derefter.

Du bør samtidig tænke dig om inden du vælger smykke typen. Kender du kassekredit til erhverv modtagerens ringstørrelse er det en god idé ikke at købe en fingerring. Er denne for stor eller for lille skal den tilpasses før den særlige kvinde kan gå med den. Og så risikerer du at den kommer til at samle støv i en skuffe.

image

Har hun ikke huller i ørerne er det ligeledes ikke så smart at købe øreringe eller ørestikker. Hvis en kvinde ikke har fået lavet huller i ørerne når hun er i studenteralderen eller skal giftes er det ikke sikkert at hun nogen sinde får det gjort. Og konfirmanden uden huller i ørerne skal afvente sine forældres tilladelse.

Find de smukkeste smykker fra Julie Sandlau Smykker

Uanset hvilken smykke type du beslutter dig for kan du finde de mest eksklusive og raffinerede smykker hos det danske smykke hus Julie Sandlau Smykker.

Julie Sandlau Smykker står bag den ene kollektion efter den anden bestående af enkle, tidløse og særdeles elegante smykker, alle designet af Julie Sandlau og fremstillet i hånden. Et hvert Julie Sandlau Smykke er helt unikt, og passer derfor til den særlige kvinde eller pige i dit liv.

Du kan finde samtlige Julie Sandlau Smykker kollektioner hos Fangels – se dem alle på Fangels.dk

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online