Find gode og billige lån online

13 april 2021
Lotte Hindsberg

Online banker har længe haft et dårlig ry i Danmark, især i starten da de kom frem, da der var et par sager med nogle, der havde lånt og haft det svært med at tilbagebetale. Det var især den lette låneprocedure, som havde gjort at de havde lån penge de havde svært ved at få betalt tilbage. 

Det har branchen taget til sig og selvom det stadig er nemt, billigt og hurtigt at låne penge bliver der gjort meget ud af at fortælle om konsekvenserne, hvis man ikke kan tilbagebetale. Samtidig er mange online banker begyndt at kræve at du skal være ældre end 18 år før du kan låne penge online. Du kan blandt andet lån penge hos ikano bank. 

Hurtigt og billigt online lån

Et online lån vil ofte, men ikke altid være dyrere end et lån i en traditionel bank, det skyldes at en online bank ikke beder om sikkerhed og derfor er risikoen større for banken, end hvis de har sikkerhed.

Men et online lån kan stadig være billigere, end hvis du låner hos en bank. F.eks. er forbrugslån, hvor du låner direkte i butikken ofte rente og gebyrfrit, hvis du ser bort fra oprettelsesgebyret. 

Mange butikker har lavet en finansieringsaftale med en online bank og så længe at du betaler de månedlige afdrag, er det en god og billig måde at låne på. Det du skal være opmærksom på er at hvis du af en eller anden grund misser et afdrag vil der løbe et forholdsmæssigt højt strafgebyr på lånet. Det er her online banken tjener sine penge, da de har vurderet at der er tilstrækkelig mange mennesker der ikke betaler til tiden, også selvom de ikke har problemer med at betale et afdrag.

Når du skal låne penge, er det en god ide at undersøge flere muligheder, inden du takker ja tak. 

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online