Find svarene i englekort

05 marts 2021
Astrid Pedersen

Søger du svar på spørgmål omkring dit liv og den retning, det tager? Så kan du overveje at prøve englekort.

Hvad er englekort?

Englekort er, lidt lige som Tarotkort, spillekorts lignende kort som hver især har en unik betydning og som tilsammen udgør et sæt. I lighed med Tarotkort er dette system beregnet på at give dig svar på dine spørgsmål gennem positive beskeder. Gennem læsning af englekort kan du samtidig blive mere opmærksom på – og bevidst om – din egen spiritualitet.

Med englekort kan du opnå indsigt i forhold som vedrører kærlighed, venskaber, økonomi og karriere og samtidig give dig en højere erkendelse af din relation til den åndelige verden. Du vil, når du fordyber dig i læsning af englekort, opleve en sjælelig og åndelig ro. Og får du foretaget din læsning af en professionel læser af englekort vil du ydermere kunne opleve en forbindelse til vedkommende i ånd og sind.

Til forskel fra de klassiske Tarotkort er englekort mere intuitive i deres opbygning, og det kan derfor være nemmere for begyndere at bruge englekort i forhold til Tarotkort. Der ud over er der ikke så mange dystre konnotationer ved englekort som generelt er positive af natur.

Til tider kan Tarotkort byde på hårde udfordringer og foruroligende nyheder, som kan virke skræmmende på modtageren. Englekort er typisk mere åndeligt opløftende og opmuntrende, og giver følelsen af empati.

Det siges at englene ikke vil fortælle os om problemerne, men i stedet vejlede og opmuntre. Og derfor er der ikke fare for at du vil blive nedtrykt af engelenes beskeder – snarere tvært imod.

Hvor kan jeg købe englekort online?

Hos Pilos Spirituelle Univers kan du finde et velassorteret udvalg af såvel englekort og Tarotkort som bøger med vejledning i anvendelse af begge dele. Se hele udvalget i den online shop på pilos.dk

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online