GLS – professionel og service minded pakkehåndtering

25 oktober 2018
Astrid Pedersen
GLS - professionel og service minded pakkehåndtering

Er du selvstændigt erhvervsdrivende inden for handel – for eksempel indehaver af en webshop – og sender du derfor jævnligt varer ud til kunderne? Så er du sikkert interesseret i at gøre dine forsendelser så billige som overhovedet muligt. Jo mere, du kan skære af dine udgifter til forsendelse, des større fortjeneste for dig – og kan du eventuelt dumpe priserne på dine varer, står du samtidig stærkt over for dine konkurrenter i branchen.

Find de billigste forsendelsespriser på dit favorit fragtselskab på pakke.dk

Selv om det godt kan betale sig for sig at finde markedets billigste priser på forsendelse af dine pakker, har du måske ikke selv tid til at bruge flere timer på at gennemtrawle samtlige operatørers hjemmesider for at finde den mest optimale forsendelses model til den laveste pris. Hvis du skal igennem den tur hver uge, kan det nærmest ikke betale sig. Og så er det godt, at du på pakke.dk kan finde et nemt og brugervenligt pris sammenlignings modul, som hurtigt kan give dig et overblik over de billigste forsendelses metoder med de mest anvendte og bedst renommerede fragtselskaber.

Pakke.dk sammenligner priser og leverings tider fra udbydere så som Fedex, UPS, GLS, DHL, Post Nord og DAO – alt, hvad du skal gøre for at finde den laveste pris på forsendelse, er at indtaste pakkens mål, vægt og destination. Så bliver du præsenteret for de billigste og hurtigste løsninger – og du kan tilmed bestille din forsendelse direkte gennem pakke.dk

Billig GLS forsendelse? Find den på pakke.dk

Med GLS (General Logistics System) får du en leverandør af forsendelse, som både holder en høj status på markedet og samtidig er kendt for deres gode service og kundevenlige priser. Når du bestiller levering med GLS via pakke.dk, kan du følge din forsendelse helt frem til destinationen via pakke.dk’s smarte tracking app.

Flere Nyheder