Grunden til at du skal vælge en invisalign behandling

04 maj 2021
Silje Hansen

Som ung eller voksen kan det fylde en del, hvis man har skæve tænder eller store mellemrum mellem tænderne. Det er noget, man er opmærksom på, fordi man som regel er utilfreds med ens tænder. For mange betyder det også, at man tænker meget over om man smiler med tænderne eller griner, når man er i selskab med andre. Det kan være utroligt begrænsende og svært at være i. 

Der er mange der ikke vælger at gøre noget ved det, da man forventer at man skal have den traditionelle tandbøjle eller ganebøjle på. Dermed bliver det kun mere tydeligt for omgivelserne, at du enten har skæve tænder eller store mellemrum mellem tænderne. Her kan du i stedet vælge en invisalign behandling, som hjælper med at give dig dit flotte og naturlige smil tilbage. 

Derfor skal du vælge en invisalign behandling

Der er flere gode grunde til at du skal vælge en invisalign behandling. Det kommer vi blandt andet ind på i denne artikel. Derudover har vi undersøgt dine muligheder for at få den bedste og mest sikre invisalign behandling i Danmark.

Først og fremmest er en invisalign behandling utrolig effektiv, da den virker på samme måde som en traditionel bøjle. Her er den store forskel, at det er en gennemsigtig bøjle, så den er langt mere diskret at have på. Den gennemsigtige tandbøjle bliver designet og tilpasset individuelt, så den sidder helt tæt og komfortabelt i din mund.

Med en invisalign behandling får du en bøjle, som du let kan tage af på. Dermed sagt er det vigtigt, at du har den på i minimum 22 timer af døgnets timer for at få det bedste resultat. Det giver plads til, at du kan tage den af, når du skal børste tænder eller spise noget som du ikke kan med bøjlen på.

Book en tid til invisalign behandling her

Hos You Smile I Smile kan du booke en tid til en professionel invisalign behandling.

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online