Her finder du batterier, opladere, strømforsyninger og meget mere

Her finder du batterier, opladere, strømforsyninger og meget mere
13 Nov
2018

De fleste mennesker ved efterhånden godt, at de skal huske at sortere deres efterladte og brugte batterier for sig, om det så er i private sammenhænge, ude i det offentlige eller i firmaer.

Gamle batterier er ikke gode at efterlade i miljøet, og disse skal bortskaffes og eksekveres for sig, så de bliver behandlet særskilt fra meget andet affald og brugte genstande.

Det kan være, man skal ned på en genbrugsstation og aflevere dem, eller man har et lokalt supermarked, hvor man kan deponere dem forsvarligt.

Uanset hvad, så har vi alle et fælles ansvar for miljøet, hvor især brugte batterier er skadelige for naturen og miljøet.

Upåagtet kan vi alligevel ikke komme udenom, at megen elektronik, mekanik og maskiner stadig kører på batterier, og batterityper kan variere i ét væk og skal helst passe ned til mindste detalje og sidde perfekt for at virke korrekt i hvert sit komponent.

Man har både de meget genkendelige AA-batterier, så findes der den mindre afart, kaldet AAA eller bare “trippel-a”-batterier. Man kan også få små runde batterier og de firkantede batterier og mange flere.

Derfor kan det nogle gange være svært at vide, hvilket batteri man skal bruge, når man står nede i butikken og afsøger deres afdeling med batterier efter det søgte.

Men hvis du altid vil være på den sikre side med et største og bedste udvalg af batterier, så skal du besøge batteribyen.dk.

De har formentlig Danmarks største udvalg af batterier, og så ligger de inde med mange andre vareprodukter, der lidt lægger sig i forlængelse herfra, som blandt andet er strømforsyninger, powerbanks, solceller og meget, meget mere.

Og apropos solceller og andre tilbehør, så har de faktisk også et stort udvalg af genopladelige batterier og opladere til batterier, hvor en investering i disse kan medføre, at du på længere sigt ikke bruger lige så meget af naturens ressourcer, da du derved benytter dig af nogle batterier, der holder længere og ikke skal skiftes ud.