Husk yderdørene når du energirenoverer

29 juni 2022
Niels Geckler

editorial

Hvis du skifter vinduer som led i en energirenovering af din bolig, kan det være en god ide at tage yderdørene med i samme omgang. Du finder døre hos klarfonster.se.

Yderdørene i din bolig har en meget vigtig designmæssig rolle. De skal helst rent æstetisk passe ind i helheden og spille sammen med boligens mere overordnede arkitektur og farver. Men det er også vigtigt at de opfylder den praktiske funktion, at holde varmen inde og blæst og fugt ude af boligen. Særligt vigtigt er det her nordpå, hvor der er både blæsende, fugtigt og til tider køligt vejr.

Ytterdörrar

Der kan være gode grunde til at være omhyggelig med valgte af yderdøre. Da de færreste af os har et uendeligt budget i forbindelse med en renovering af vores bolig vil der være en afgrænset ramme for budgettet. Her inden for skal man så finde noget, der både passer til smag og opfylder de praktiske krav.

Yderdøre – hvilke muligheder er der?

der er heldigvis et bredt udvalg af døre hos en forretning som for eksempel klarfonster.se. Der er selv sagt forskel på om vi taler fordør, bagdør, kælderdør eller terrassedør. Ofte vil terrassedøren består for en stor dels vedkommende af glas, mens man for hoveddørens vedkommende ser udgaver helt uden ruder eller eventuelt med en mindre ruder i den øverste del at døren.

Mange kan godt lide, at der er mulighed for at kigge ud og på forhånd se, hvem der står foran døren, men det kan man opnå med en dørspion også. En rude i hoveddøren giver måske også et mere imødekommende indtryk end en helt tillukket flad og glat flade. Ønsker du ikke et glasparti i selve døren kan du også i mange tilfælde sætte en form for rude eller glasparti ved siden af døren som en integreret del af helheden omkring døren. 

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online