Hvad skal du kigge efter ved indflyttersyn

22 august 2021
Steffen Hansen

Ved leje af en ejendom er der nogle ting der skal styr på, når man skal flytte ind. Der skal betales depositum, første måneds husleje og måske også en til tre måneders forudbetalt leje. Når dette er gjort, og indflytningsdagen kommer, så skal der laves indflytningssyn. Et syn, hvor man tjekker op på, om alt er som det skal være, eller om der er fejl der skal notes. Men hvad skal du kigge efter?

Skavanker i gulvet

Et godt sted at starte, er ved at kigge hele lejligheden eller huset igennem for skavanker i gulvet. Er der steder med store pletter, huller eller andre skader, som du ikke ønsker at hæfte for ved udflytning. Er der lister der skal repareres, eller steder der mangler maling på listerne. Gå alle gulve nøje igennem i lejligheden, og sørg for at du får skrevet alt ned.

Er malerarbejdet godt nok

En anden god ting at tjekke ved indflyttersyn er, om malerarbejdet er godt nok. Her skal du tjekke om det er nymalet, om der er steder de har glemt, om der er maling steder det ikke bør være og meget mere. Derfor foreslår vi, at du gennemgår hele lejligheden, inden du skriver under. Hvis loftet er malet, så skal du også tjekke dette.

Klar til indflytning

Når indflyttersynet er lavet, og du er klar til indflytning kan du begynde at flytte dine ting ind. Her kan du bestemme, om du ønsker at klare det selv, eller om du vil hyre et flyttefirma. Hvis du vil hyre et flyttefirma, så anbefaler vi, at du hyrer sommersflyttefirma. Find dem her: https://sommersflyttefirma.dk/flyttefirma-herlev

Efter indflytning har du 14 dage til at finde fejl og skavanker, som ikke er noteret i indflytningsrapporten, derfor skal du tjekke alt elektronik, tjekke for fugt og andre ting, som man kan opdage efter indflytning.

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online