Hvor kan du godt lide at være rent outdoor-mæssigt?

17 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvis man nu har små børn, så kan det være rigeligt at være ude i haven i et telt, når man skal prøve kræfter med outdoor-livet de første par gange.

Man skal jo gerne have nogle gode erfaringer til at starte med, hvor det gerne må foregå under trygge rammer, så man hurtigt kan hente hjælp, remedier og andet, eller hvis man lige vil komme i sikkerhed, hvis vejret skifter meget om.

Senere kan man så tage ud i den nærliggende skov, og med tiden kan man tage en overnatning derude.

Det kan godt være, det ikke er noget, som der ender med at sige ens børn noget, men så har de trods alt fået de oplevelser, for det er ikke sikkert, de får dem tilbudt andre steder, og måske opsøger de dem ikke selv.

Men så kan man altid føre det videre selv.

Outdoor

Der er mange steder at være outdoor

Det kan jo også være ens helle, hvor man kun har en nødtelefon med, hvis det går helt galt, så man kan hente hjælp, eller man kan blive sporet, hvis man bliver meldt savnet.

Men ellers er der bare noget ved at sidde der i ens Fjällräven bukser med åben ild og kigge op på stjernerne, som man ellers ikke kan se inde i byen grundet al lyset.

Så har man måske de gange om året, hvor man rejser væk med en ven eller endda alene, hvor man skal til udlandet og prøve sig selv af.

Det er ens måde at komme væk fra al elektronikken og mærke, hvordan ens forfædre havde det.

Det er jo ikke nødvendigt for en at gøre, og mange siger også, at det er en fjollet måde at bruge ens fritid på, men man skal mange gange prøve det, før man kan forstå, hvad det giver en.

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online