Hvor ønsker du en feriebolig henne?

11 februar 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvor ønsker du en feriebolig henne?

Nogle mennesker tænker måske lidt ydmygt, at de godt kunne tænke sig et hyggeligt udeskur på en øde dansk ø at opholde sig i udvalgte weekender i.

Hvis det virkelig er den største ferie-lyst, skal man også bare følge det instinkt, men hvorfor ikke tillade sig at drømme lidt stort?

Du kan sikkert godt forestille dig at ligge nede ved den franske riviera, ned til Middelhavet på en lækker, solbeskinnet strand, mens det øser ned med regn hjemme i gamle Danmark.

Senere spadserer du hjem til den feriebolig af en lækker, rummelig lejlighed, hvor der er plads til hele familien. I laver noget lokal mad sammen og hygger jer hele ugen sammen, hvor I skifter mellem at slappe af og nyde det konstante gode vejr og tage ned i den nærmeste by og føle jer kulturelle. 

Desværre bliver dette ofte kun i drømmene, fordi de færreste af os har råd til den slags luksus.

Og da slet ikke, hvis man begynder at snakke om også at have feriebolig i Italien, Spanien og andre lækre steder i verden. 

Hovedsageligt er den slags noget, man får mulighed for at leje ad få omgange i ens liv, når man har spinket og sparret gennem rigtig lang tid – og så står den alligevel på smalhals, mens man er på ferie.

Det kan man dårligt kalde for ferie rigtigt, vel?

Der findes faktisk en mulighed for at have feriebolig blandt andet i Frankrig, Spanien, Italien og andre lækre områder i verden, hvor det er muligt for de fleste familier at have råd til dette og kunne besøge disse ferieboliger flere gange om året, hvis det skulle lyste.

Prisen er nemlig til at have med at gøre, hvis man benytter denne – lovlige – fidus, hvor man deles om ferieboligerne flere familier mellem sig.

Ordningen hedder 21-5, og det kan du læse mere om her: 21-5.dk.

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online