Maling af badekar får dit badekar til at fremstå smukt og hygiejnisk

10 januar 2019
Astrid Pedersen
image

Står du for at skulle sælge dit hus eller din lejlighed, er det vigtigt, at du sørger for, at badeværelset er lækkert at se på – helst klar til brug. Dette gælder især hvis du har et bdekar. Et stort og lækkert badekar er et vigtigt salgspunkt for enhver bolig. Mange mennesker anser et badekar i eget hjem som den ultimative luksus, og derfor vil dit badekar automatisk bidrage til din boligs værdi.

Men kun såfremt badekarret fremstår pænt og hygiejnisk. Et badekar fyldt med gullige rande og plamager kan sagtens have den modsatte effekt, og køber vil ikke tænke i luksus-baner, snarere overveje, hvad det vil koste at skille sig af med det uindbydende monstrum.

Gør badekarret flot og indbydende med en emaljering

Det er dog sjældent nødvendigt at skille sig af med et badekar, som blot har fået et par ridser i emaljen. Du bør dog sørge for, at emaljen bliver repareret, således at badekarret bliver jævnt i overfladen. De grimme plamager af aflejret kalk, okker og rust fra rør og armatur er nemlig ikke blot frastødende at se på – de er direkte uhygiejniske.

I den klassiske rand, som ofte ses under badekars kanten, gemmer sig sæberester og rester af afstødte hudceller, som udgør prima vækst betingelser for bakterier og svampe. De er nærmest umulige af fjerne ved almindelig rengøring, da de er indlejret i den slidte emalje. Du kan vælge at kontakte en professionel håndværker med henblik på emaljering af dit badekar. Ved maling af badekar slibes badekarret jævnt og ensartet, hvorpå et 2 komposit emaljerings materiale bestående af akryl og uretan påføres badekarret. Dette materiale stopper effektivt alle revner, og gør badekarret jævnt og glat i overfladen, således at kalk og okker ikke længere kan aflejre sig.

Læs mere om, hvordan maling af badekar kan øge værdien af din bolig, på maling-af-badekar.dk

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online