Maling af badekar – når badekarret er blevet grimt og uappetitligt

14 august 2019
Astrid Pedersen
Maling af badekar - når badekarret er blevet grimt og uappetitligt

Er du til lækre og luksuriøse spa oplevelser – men rækker pengepungen ikke til så hyppige forekomster af disse, som du kunne ønske? Så har du måske løsningen stående lige for næsen af dig, i form af et badekar i eget badeværelse.

Lav hjemmespa i dit badekar

Dit badekar kan nemlig sagtens danne ramme om skønne, afslappende – og billige – spa oplevelser inden for dit hjems fire trygge vægge. Det kræver blot lidt fantasi. Med dæmpet belysning og blid musk kan du skabe den helt rigtige spa stemning i badeværelset. Og duftende urter samt blødgørende salte eller aromatiske badeolier kan mætte dine sanser, når du nedsænker dit legeme i det lune vand.

Med dit eget badekar kan du selv bestemme hvor længe din spa oplevelse skal vare. Du behøver ikke at skulle i tøjet og hjem med bil eller det offentlige bagefter, men kan trille direkte ind i seng. Og det hele til en brøkdel af den pris, du betaler for et ophold på en wellness klinik eller på et luksus hotel.

Få dit badekar til at stå som nyt med ny emalje på indersiden

Hvis dit badekar efterhånden er så slidt, at det langt fra indbyder til lange varme karbade, er der til alt held råd for dette. En dygtig håndværker med speciale inden for maling af badekar vil hurtigt kunne fjerne de grimme misfarvninger, ridser og skrammer, og ved hjælp af en ny emalje genskabe dit flotte, blanke badekar.

Når du vælger at lade dit badekar sætte i stand af en badekarsmaler, vil denne først rense badekarret op, og derefter påføre ny emalje i form af en uretan / akryl komposit. Den nye emalje, som er utroligt slidstærk og modstandsdygtig, hærder op i løbet af et døgn, hvorpå du atter kan tage karbad i dit badekar. Læs mere på badekarsmaler.dk

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online