På dette hotel bliver konferencer i Kerteminde mere og andet end bare konferencer

29 oktober 2021
Kamilla Sonne

advertorial

Når man som virksomhed skal afholde en vellykket konference i Kerteminde, er der flere ting, der skal tages stilling til og gå op i en højere enhed.

Blandt andet skal man finde de perfekte omgivelser til konferencer i Kerteminde. Og det finder man eksempelvis på hotel Tornøe, som tilbyder meget mere og andet end bare lokaler.

Her finder du veludstyrede konferencefaciliteter, hvor der er plads til op til 200 mennesker ad gangen. Alle lokalerne er udstyrede med komfortable møbler, lynhurtigt internet og det nyeste AV-udstyr.

Det gør de fleste konferencer i Kerteminde lette som en leg. Ikke mindst fordi hotellet ud over flotte faciliteter i smukke omgivelser også kan tilbyde fuld forplejning og overnatning.

På den måde bliver konferencen mere end bare en konference.

Et tilbud, der er mere end bare et lokale

Som sagt er der mange ting, der skal tænkes over, når man afholder konferencer i Kerteminde.

Hotel Tornøe har stor erfaring med at håndtere konferencer i Kerteminde og tilbyder langt mere end blot lokaler. Eksempelvis har de egen restaurant og dygtige kokke, der kan stå for den fulde forplejning.

Dertil kommer hotellets fine værelser, der giver mulighed for overnatning på stedet.

Det sikrer, at konferencens gæster får en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Derfor er hotel Tornøe det oplagte valg ved konferencer i Kerteminde.

Få tilbud på konferencer i Kerteminde i dag

Du behøver ikke være en kæmpe virksomhed eller afholde en stor event for at kunne få glæde af hotel Tornøes mange tilbud.

De skræddersyer nemlig deres løsning til den enkelte virksomhed, uanset dennes behov. Derfor kan du roligt tage kontakt eller læse mere om konferencer i Kerteminde på deres hjemmeside, hvis du er interesseret i at høre mere om deres ydelser.

Klik her for at læse mere og indhente et skræddersyet tilbud allerede i dag.

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online