Tilskud til varmepumpe: Disse ting skal du vide

29 september 2021
Cecilie Mortensen

Det er ikke nogen hemmelighed, at en varmepumpe kan være en dyr fornøjelse. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt at vide, at du har mulighed for at søge om tilskud, hvis du selv overvejer at anskaffe dig en til din bolig. Det kommer vi selvfølgelig også meget mere ind på i denne artikel, så du ved, hvordan du står stillet.

Dette skal du vide om tilskud til varmepumpe 

Du kan få op til 25.000 kr. i tilskud 

Hvis du beslutter dig for at investere i en varmepumpe, så skal du vide, at der kan være op til 25.000 kr. at hente i tilskud eller hvis du får udskiftet et eksisterende oliefyr, træpillefyr eller naturgasfyr. Du kan nemlig benytte dig af Håndværkerfradraget. 

Få rådgivning fra firmaet du køber varmepumpen af

Hvis du synes, det er svært at navigere rundt i de tilskud, du kan få til din varmepumpe, så er der hjælp at hente. Det samme gælder også, hvis du vil have konkret rådgivning omkring, hvor du skal ansøge henne, og hvad de forskellige frister er for at søge om tilskud.

Husk der er forskellige krav, du skal opfylde for at få tilskud 

Noget du skal huske på, når det kommer til at få tilskud til varmepumpe er, at der er forskellige krav, du skal indfri. For det første dækker tilskuddet kun, når der er tale om forbedringer af en bolig. Derudover kan fradraget kun bruges på de arbejdstimer, der skal sættes af til at montere varmepumpen m.m. 

Hvis du vil kaste dig ud i at finde rundt i mulighederne, der er for tilskud i netop din situation, så ræk endelig ud til Nærvarme. Du kan både finde meget mere information på deres hjemmeside eller hvis du giver dem et kald – og så kan du selvfølgelig også få din næste varmepumpe herfra. 

Flere Nyheder

12. september 2022

Find e juice online